Progresul Dendrologic

Progresul Dendrologic

Plantăm speranță în ziua de mâine

INSULA CU LALELE

Despre noi

 

Asociaţia Obştească „PROGRESUL DENDROLOGIC” este o asociaţie obştească neguvernamentală, apolitică, nonprofit, constituită prin libera manifestare a voinţei persoanelor asociate, în vederea realizării în comun a scopurilor determinate de statut. Organizația a fost înregistrată la 30 septembrie 2015 și își are sediul la Chișinău.  Progresul Dendrologic reprezintă o asociație obștească republicană și își desfășoară activitatea pe întreg teritoriul Republicii Moldova, dar în special își focusează activitatea spre Grădina Botanică din Chișinău.  Scopul organizației este îmbunătățirea continuă a mediului prin promovarea dendrologiei.

Misiunea

Contribuirea la formarea unei moralităţi noi, inteligente, bazate pe relaţia dintre “Societate şi Natură”.

Viziunea

Protejarea mediului înconjurător în beneficiul generațiilor viitoare prin actiuni de sensibilizare.

Valorile

Asociaţia promovează în activitatea sa valorile şi interesele naţionale, civice, ale democraţiei şi statului de drept, parteneriatul, competiţia deschisă şi respectă normele etice ale sectorului necomercial.

Insula cu lalele

 

Pe fundalul schimbărilor socio-economice şi a provăcărilor de astăzi, Grădina Botanică Națională (Institut) "Alexandru Ciubotaru" înfruntă mari greutăți financiare. Condițiile climatice, în special, căderile de zăpadă din anii precedenți, impactul economic și social influențat de criza pandemică, au determinat direct starea actuală a expozițiilor de flori și arbuști din cadrul Grădinii Botanice.

 

Detalii proiect DONEAZĂ

Proiectele noastre

 

Donează

Grădina Botanică are nevoie de Noi!

Condițiile climatice, în special, căderile de zăpadă din anii precedenți, impactul economic și social influențat de
criza pandemică, au determinat direct starea actuală a expozițiilor de flori și arbuști din cadrul Grădinii Botanice.
Insula cu lalele este un proiect care va fi realizat chiar în inima grădinii.
Conform planului, pe insulă se vor planta numeroase soiuri de lalele, care vor bucura vizitatorii prin grația și rafinamentul său.

DONEAZĂ

Ultimile noutăți

 

Parteneri