Aducem mulțumiri tuturor partenerilor media pentru reportajele emise. Aducem mulțumiri tuturor partenerilor media pentru reportajele emise.
None

Progresul Dendrologic în mass-media

10 Noiembrie 2021

Timpul ne învață că trebuie să fim deschiși către schimbare și să luăm decizii pentru a ne mișca înainte. Viața e plină de provocări, iar problemele de mediu cauzate de efectele schimbărilor climatice constituie una dintre marile ameninţări la dezvoltărea durabilă.

Sănătatea și bunăstarea oamenilor sunt strâns legate de starea mediului. Declinul biodiversității și degradarea terenurilor pot afecta considerabil prosperitatea oamenilor, deoarece pun în pericol furnizarea serviciilor ecosistemice, care oferă un mecanism
de susținere a vieții și un flux vital de bunuri și servicii esențiale pentru prosperitatea economică, sănătatea, securitatea și calitatea vieții populației. Schimbarea fundamentală a modului în care ne trăim viața și în care interacționăm unii cu alții va influența probabil modul în care ne vom guverna în viitor.

Cu o dorință puternică a de a fi agent al schimbării și de a se implica în mod activ în conturarea propriului viitor Asociaţia Obştească “Progresul Dendrologic” şi-a focusat activitatea în centrul acestor provocări. Infrastructura verde folosește la reglarea climei și la prevenirea inundațiilor.

Accesul la spații verzi oferă numeroase posibilități de recreere și contribuie la starea de bine. Proiectul “Insula cu lalele”, lansat recent de către Asociața Obștească „Progresul Dendrologic” în parteneriat cu Grădina Botanică Națională (Institut) „Alexandru Ciubotaru” și Compania Prologistic-Com SRL are propriu zis această menire.

Activitatea noastră este cu atât mai importantă astăzi, când odată cu lansarea proiectului, am simţit suportul şi am avut în permanenţă alături presa din Republica Moldova, care a contribuit considerabil la promovarea proiectului pe online și pe diverse canale media.

Pe această cale, pentru reportajele, videourile şi comunicatele de presa emise, aducem mulţumiri tuturor partenerilor media:

Grădina Botanică, Academia de Științe din Moldova, Agro TV, Diez.md, Noi.md, Accent TV, Moldova 1, Publika TV, Prime, Știri.md.

 

Articole asemănătoare