Strângere de fonduri pentru Grădina Botanică și Insula cu lalele Strângere de fonduri pentru Grădina Botanică și Insula cu lalele
None

Insula cu lalele

9 August 2021 Donează

Asociația Obștească Progresul Dendrologic și Grădina Botanică lansează o campanie de strângere de fonduri pentru construcția și amenajarea Insulei de lalele.

Pe fundalul schimbărilor socio-economice şi a provăcărilor de astăzi, Grădina Botanică Națională (Institut) "Alexandru Ciubotaru" înfruntă mari greutăți financiare. Condițiile climatice, în special, căderile de zăpadă din anii precedenți, impactul economic și social influențat de criza pandemică, au determinat direct starea actuală a expozițiilor de flori și arbuști din cadrul Grădinii Botanice.

Administrația Grădinii Botanice își propune să construiască o nouă zonă de atracție pentru ca să atragă mai mulți vizitatori, care ulterior prin procurarea biletelor, vor susține activitatea grădinii.

Insula cu lalele este un proiect care va fi realizat chiar în inima grădinii. Conform planului, pe insulă se vor planta numeroase soiuri de lalele, care vor bucura vizitatorii prin grația și rafinamentul său.

În colaborare cu Asociația Obștească „Progresul Dendrologic” și compania Prologistic-Com SRL, s-a lansat o platformă de colectare de fonduri, prin intermediul căreia, doritorii vor putea contribui la realizarea proiectului.

Fiind un proiect care necesită multe resurse, administrația Grădinii Botanice îndeamnă implicarea cetățenilor și agenților economici. Fondurile colectate urmează a fi folosite pentru achiziționarea soiurilor de lalele, care vor bucura vizitatorii.

Grădina Botanică are nevoie de Dumneavoastră!

Proiecte asemănătoare